Om Virtual Hero

Vi är vägen mellan företag och Virtuella assistenter

Vi är vägen mellan företag och Virtuella assistenter

Vi som har skapat Virtual Hero har erfarenhet och bakgrund från både mindre och större företag. Företag som arbetar på helt olika sätt och med olika förutsättningar, men alla företag med ett gemensamt behov; – att anlita rätt kompetens vid behov.

Vi såg även ett skifte i den nya tidens arbetssätt, där allt fler väljer att arbeta via konsultuppdrag istället för en traditionell anställning. Vi tror därför att virtuella assistenter är en viktigt del av framtidens arbetssätt och kan hjälpa företag till en större frihet, ekonomisk fördel och stor potential att hjälpa företag att växa och utvecklas.

hero2
presentation1

VÅR VISION

Vi startade Virtual Hero med visionen att förenkla för företag och virtuella assistenter. Vi såg en lucka som behövde fyllas. En lucka där duktiga, drivna och kompetenta virtuella assistenter inte nådde ut till företagen, och företagen inte hittade rätt kompetens till deras uppdrag. Detta ville vi förändra och skapade därför Virtual Hero. 

Ska vi ses på en virtuell kaffe?

Kontakta oss nedan om du är nyfiken på Virtual Hero som företag eller vill veta mer
om hur just ditt företag kan utvecklas med hjälp av virtuella assistenter. 

Matilda_Knutsson

Matilda Knutsson

Co-founder & Owner

Lina_Eriksson

Lina Eriksson

Co-founder & Consulting manager

Vanliga frågor och svar

Om du har kunskaper som kan hjälpa företag kan du börja arbeta som virtuell assistent, exempelvis genom att erbjuda tjänster som administration, kundtjänst, orderhantering, ekonomi och sociala medier. För att börja arbeta som virtuell assistent är det första steget att klargör hur ditt upplägg ska se ut och vilka tjänster du erbjuder. Registrera dig sedan som virtuell assistent hos Virtual Hero för att möjliggöra att fler företag hittar dig och på så vis öka dina chanser till att hitta uppdrag.

Genom att synas på en av Sveriges ledande plattform för virtuella assistenter når du som virtuell assistent ut till fler företag och kan på så vis öka dina möjligheter att få fler uppdrag.

Till skillnad från liknande tjänster för distansarbete och konsultjobb blir du synlig för alla som efterfrågar dina kompetenser. Det krävs ingen krånglig registrering och är inga onödiga avgifter för företagen att se din profil och dina kompetenser. Detta gör att både små och stora företag enkelt och snabbt kan hitta rätt konsult till deras uppdrag. Något som också är unikt med Virtual Hero är att du som virtuell assistent får möjlighet att lägga till en pitch om dig själv och dina tjänster, vilket ger dig möjlighet att sticka ut, sälja in dig själv och visa dina unika kompetenser.

Att vara synlig virtuell assistent hos Virtual Hero kostar 149 kr per månad. Alla priser är exklusive moms.

Uppsägning av medlemskap sker skriftligt via mail till hello@virtualhero.se och tjänsten avslutas den sista dagen den nästkommande månaden. Du betalar därmed för tjänsten fram till och med den sista dagen den nästkommande månaden. Exempelvis om du säger upp dig den 18 februari så avslutas ditt medlemskap den 31 mars.